Recursos

Recursos digitals amb informació per a comerciants i material gràfic per facilitar informació a les persones consumidores

Comerç a domicili en l’era post-covid. Guia pràctica per un comerç a domicili conscient

A partir d’un estudi realitzat per Rezero, es presenta aquesta guia que recull les opcions i alternatives existents per fer del comerç a domicili una pràctica més respectuosa amb el medi ambient i les persones.

Descarrega

Com vendre a granel?

Vols ampliar la teva oferta de productes a granel i no tens clar per on començar?

Aquí tens una infografia que et pot ajudar a tenir clars els primers passos que cal seguir per vendre sense envasos. Si necessites més informació d’algun dels punts, altres bones pràctiques o les normatives relacionades amb la venda a granel pots trobar més informació al Protocol per la reutilització impulsat per Rezero.

A més, pots imprimir aquesta informació perquè els teus clients i clientes també tinguin clar què suposa comprar productes a granel amb envasos reutilitzables.

Descarrega

Material comunicatiu “Aquí amb el teu envàs”

Des de Rezero s’ha impulsat un Protocol per la reutilització al qual s’hi han adherit supermercats, gremis i associacions de comerciants, que es comprometen a facilitar la compra en envasos reutilitzables als seus establiments. En el marc d’aquest projecte s’han creat elements de cartelleria per informar a les persones consumidores com fer una compra a granel segura.

Pots descarregar el material aquí.

Descarrega

Què t'ofereix Comerç Verd

Vols formar part 
de Comerç Verd?